Friday, 15 October 2021

Testimoni Life Shake Elderberry : Rasa Kenyang Lebih Lama

Ramai orang bercerita tentang Life Shake Elderberry Shaklee yang memberi rasa kenyang lebih lama. Anda yang datang ke sini mesti nak tau dan nak kepastian betul ke Life Shake Elderberry ni memberi rasa kenyang lebih lama. Betul?

Okay, sebelum tu Syida nak tunjukkan rupa Life Shake Elderberry Shaklee. Boleh tengok pada gambar di bawah ni. 


Testimoni Life Shake Elderberry : Rasa Kenyang Lebih Lama

Ini lah dia rupa bentuk produk Shaklee Life Shake Elderberry. warna purple dia yang sangat cantik bila bancuh serta rasanya yang sangat sedap.

Jum tengok apa kata Wawa,



"MasyaAllah best sangat Life Shake Elderberry (LSE) ini, sebab setiap hari Wawa jadi sangat kurang makan. Bila minum LSE sampai lupa belum makan pagi, tengahari. Memang betul sebab dalam LSE ada lebih 28 jenis vitamin dan mineral (multivitamin) yang membantu memberi rasa kenyang lebih lama. Bila ambil waktu puasa, kita tak rasa craving langsung dengan makanan. Boleh jeling je uols tengok makanan tu. Hihi"

Jika siapa yang nak kurus, LSE sangat lah membantu dalam perjalanan kurus awak nanti. Syida sendiri ada pengalaman minum Life Shake Elderberry ni masa Syida berusaha turunkan berat badan. 

Kalau nak tahu pengalaman Syida bersama Life Shake Elderberry ni boleh klik di sini.





Location: Blok DD, Puchong Utama COURT 2, No 1, Jalan Puchong Utama 6, Taman Puchong Utama, 47100 Puchong, Selangor, Malaysia
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment