Tuesday, 15 September 2015

Monday, 14 September 2015

Friday, 11 September 2015

Thursday, 10 September 2015

Tuesday, 8 September 2015

Berpisah Denganmu Tiada...:)


Testimoni ESP #12


Bercinta dengan ESP memang bagai dapat hadiah besar..hihi sebab nape 'hadiah besar' sebab susu badan alhamdullillah penuh..

Masa mula-mula kenal dengan ESP dalam pantang Qaid baby fisrt..production hampir drop dan nak nangis je time tu...

Google apa yang boleh bantu dalam production milk tak de yang yakin sebab sume macam jamu atau pil ASI dan yang was-was je..tanya sume member..
Continue Reading

Monday, 7 September 2015

Tanpa Sedar TERKURUS 7kg


Testimoni ESP #10


Pengalaman pertama saya ambil #ESP untuk tambahkan susu badan saya... walaupun masa tu anak ke 3 tapi 1st time saya fully breastfeed baby saya.... 
Continue Reading

Tiada Lagi Masalah Susu Merudum Untuk Ibu Bekerja


Testimoni ESP #9

First time jatuhhh cintan betul dgn esp ni masa lepas bersalin anak kelima..masa tu dah nak start keje dan susu badan makin drop..

Nak taknak saya PAKSA jugak amik set bajet nyusu..esp n alfalfa..sgttt terujaa...lepas minum esp dan buat stok haritu susu makin pekat..dan cepat bengkak susu..kesan terasa masa tu jugak! 
Continue Reading

Sunday, 6 September 2015

Saturday, 5 September 2015

Friday, 4 September 2015

Semakin Hari Semakin Cantik! :)


Testimoni ESP #5


Pengalaman first,

Teringat JUN 2013,waktu first amek produk shaklee dengan ESP dulu...kalau ade orang try yang murah2 dulu,tapi saya terus amek ESP sebab waktu tu nak buat persediaan untuk kahwin...almaklumlah nak jadi perantin kena lah skin cantik,body tip top,bertenaga sebab banyak benda nak uruskan...
Continue Reading

Thursday, 3 September 2015

Milk Booster Untuk Ibu Menyusu Yang Sangat Best!


Testimoni ESP #4

Saya mula kenal ESP masa berpantang anak kedua April 2011.. 

Mula-mula tu tekak memang tak boleh nak terima sangat rasa ESP ni..tapi sebab kan nak banyak susu punya pasal saya gagahkan jugak...

Ya Allah syukur sangat sebab dah jumpa my milk booster (tears...sobss)..masa tu otak saya tak penah pun terpikir nak tahu apa lagi kelebihan esp ni (punyalah desprate nak cari milk booster)..

Yang saya tahu dia membantu menambahkan susu badan..lepas habis pantang 2 bulan mula lah bekerja..masa tu walaupun saya bekerja 5 hari lepas tu weekend busy dengan part time class lagi tapi saya pelik sebab badan saya sentiasa bertenaga..
  • Kulit pulak jadi lebih cantik sebab masa mengandung kulit jadi kusam..
  • pastu stretch mark pun makin pudar..
  • jerawat takde dah..parut2 jerawat makin pudar, 
  • rambut dah tak gugur dan 
  • tumit kaki pun dah tak kasar..
memang best esp ni..saya pernah buat eksperimen seminggu tak amek esp..saja lah nak tengok apa jadi..

yang saya nampak kulit macam tak sihat dan berseri, tumit kaki jadi kasar balik..so memang terbukti esp ni best..sebab dia jaga sel..bila sel sihat maka sihat lah badan kita..

kalau time puasa esp ni memang superb..tak terasa lapar sampai ke waktu berbuka..sebab itu saya sangat sukakan esp..my no.1 supplemen..

~Bazlia Amoza~

Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!



Bulan September 2015 bulan promosi ESP


Continue Reading

Wednesday, 2 September 2015

Tuesday, 1 September 2015