Monday, 21 September 2020

ESP Untuk Mengurangkan Lapar Ibu Menyusu Dan Mengenyangkan Bayi Yang Minum Susu Ibu

Bangun tidur pagi tadi lapar sangat sangat sangat. Memang tak leh bawak bincang. Padahal bangun pukul 5pagi. Belum subuh lagi🤦‍♀️

Semalam last makan pukul 6 lebih sebab ade birthday celebration anak buah kat Sungai Buluh. 

Bila sampai rumah pukul 10 malam konon konon nak susu baby sekejap je. Ehh terus tak sedar sampai ke pagi.

Dah jadi ibu menyusu 🤱 ni, lagi lah lapar memang tak boleh bawak bincang. Tak boleh nak tunggu pukul 7 pagi beli sarapan dulu ke apa kan..🤣

Dasyat sungguh tahap lapar tu. Korang pernah rasa tak?

Kalau dibiar je confirm perut masuk angin. Dah satu kerja pulak duk terkentut je nanti.🤣 Itu kalau angin nak keluar boleh la kentut.

Kalau angin tak nak keluar, memang boleh sakit perut oii. Pastu sakit kepala sebab angin naik ke kepala. Pastu rasa nak sendawa tak tak boleh. Pastu rasa nak muntah. Pastu rasa nak marah semua orang..hahaha😆 (banyak betul pastu kan😜)

Kalau lapar macam ni korang biasa buat apa?

Jangan nak suruh Syida masak maggie plak sebab maggie laki sis tak bagi buat stok. Sis suka je makan maggie🤣

Nasib baik lah ada ESP. Memang penyelamat sangat tau.

Senang sangat plak tu nak buat. Letak je dalam shaker tambah air goncang goncang terus minum. Terus tak de dah rasa lapar. Syukur sangat.🤲

Dapat lah perut bertahan sampai 11.30pagi tadi sebab buat urusan IC dengan lesen tu. 11.30 pagi terus brunch (makan pagi dan makan tengahari terus).

Syukur jugak minum ESP ni. Walaupun sebelum minum ESP tu lapar nak matey, susu untuk Husna tetap banyak dan dapat kenyangkan Husna.

Tak de lah Husna meragam sepanjang ibu buat urusan. Senang kerja ayah bila kena pegang Husna kejap tadi.

Kalau Husna meragam kompem dengan ayah dia skali meragam nanti. Hihi😁

Dapatkan ESP dari Syida di www.wasap.my/60139212767/NakESP

0 comments:

Post a Comment