Sustained Release Vita-C Plus - Mengatasi Radikal Bebas untuk Kulit yang Sihat

Alami semula nikmat kesihatan dengan mengambil nutrien yang tepat. Vitamin C adalah vitamin larut air yang mempunyai pelbagai fungsi terhadap badan, dan fungsi utamanya adalah sebagai antioksida. 

Ia juga memainkan peranan penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya semua yang membentuk tubuh anda.


Temui Kecantikan Dari Dalam


Membina - Menganjalkan - Melindungi - Melembapkan
Keistimewaan Shaklee 

• Merupakan produk semulajadi yang dihasilkan daripada ekstrak jagung serta sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif. 

• Sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan dan mengurangkan pembaziran vitamin C. Ianya bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam. 

• Diperkaya dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesannya.


Perlindungan Antioksida dengan Vitamin C 

• Memainkan peranan penting dalam menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan juga kulit anda. (rujukan 1)*

• Memainkan peranan penting dalam penyelenggaraan kolagen dengan mengekalkan enzim-enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. (rujukan 2)*


Semoga info tentang Sustained Release Vita-C Plus - Mengatasi Radikal Bebas untuk Kulit yang Sihat bermanfaat untuk anda..

Kalau nak tau lebih lanjut tentang Sustained Release Vita-C Plus atau nak cuba tablet bagus Vita-C ni, boleh hubungi kami:


Nurul Syahida (Syida)

013 921 2767
Your Trusted Shaklee Independent Distributor
COD Puchong Utama

Pengeposan ke seluruh Malaysia


*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.
Rujukan: 

1. K Akhilender, Naidu. (2003). Vitamin C in human health and disease is still a mystery? An overview. Nutrition Journal. (2):7. https://doi.org/10.1186/1475-2891-2-7 

2. Telang, P. S. (2013). Vitamin C in dermatology. Indian Dermatology Online Journal, 4(2), 143–146. http://doi.org/10.4103/2229-5178.110593.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post