Set Berpantang Shaklee atau Set Postnatal Shaklee


Untuk mummy to be yang dah nak dekat due atau dalam persiapan utk bersalin, dah decide belum nak consume set dalaman berpantang ape? Make sure set berpantang Shaklee berada dalam toplist..buatlah pilihan dengan tepat, sebab kena INGAT badan kita nak pakai lamaaa..

Set berpantang Shaklee. Memang lengkap untuk basic, set ni bukan sekadar untuk Milk booster, malah bagus untuk tenaga, kesihatan,memberi nutrien penting pada ibu dan juga menyembuhkan luka dalaman dan luaran bersalin tak kira bersalin CEASER MAHUPUN NORMAL.

Antara yang terkandung di dalam Set Berpantang Shaklee ialah:


1) VITALEA

- multivitamin yg mempunyai nutrisi utk menangani masalah kurang selesa,tekanan darah rendah, letih & memberi tenaga segera.


2) VITAMIN C 

- mengukuhkan sistem imunisasi agar tidak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga melalui susu ibu, membantu meningkatkan peredaran kulit kepala disebabkan rambut gugur & untuk kulit cantik.


3) B-Complex

- Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda.


4) ESP 

- membekalkan tenaga segera, mencegah migrain, insomnia, merawat dan mempertingkatkan pemulihan luka. Juga untuk kesuburan


5) OSTEMATRIX

- menggantikan kalsium ibu yg menyusukan kerana kalsium menghalang pembentukan darah beku pada saluran darah ketika banyak terbaring. Berpantang kan tak boleh gerak banyak. juga untuk mempercepatkan proses pengecutan otot rahim & elak rasa kebas kaki.


6)ALFAFA
 

- as milk booster, melawaskan, buang angin, kacip fatimah moden, menangani sakit-sakit badan dan masalah sembelit.


7) OMEGA GUARD 

- membantu perkembangan otak bayi, membakar lemak yg mendap & mengandungi DHA yg tinggi utk daya ingatan yg bagus. Semoga info tentang Set Berpantang Shaklee atau Set Postnatal Shaklee bermanfaat untuk anda..

Kalau nak tau lebih lanjut tentang Set Berpantang Shaklee atau nak cuba Set Selepas Bersalin Shaklee ni, boleh hubungi kami:


Nurul Syahida (Syida)


013 921 2767
Your Trusted Shaklee Independent Distributor
COD Puchong Utama

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post